Aasta 2020 pantone värv on klassikaline sinine

Aasta 2020 pantone värv on klassikaline sinine – pantone 19-4052. Aasta värvi valiku taga on Pantone instituut kes aasta pantone värvi valinud juba alates aastast 1999.

Miks selline värvivalik? Natuke on seda võrreldud 2000 aastaga kui algas uus milleenium ning ka siis oli värviks sinine (hele – 15-4020) ka nüüd oodatakse üleminekut, millegi uue tulekut.

Klassikaline sinine iseloomustab töökindlust, usaldusväärsust, usaldusväärsus ja püsivust – kõik omadused, mida hinnatakse kiire tempo ja kõrge stressiga olukordades.

Me elame ajastus kus on vaja usaldust ja usku. Tugeva resonantsiga klassikaline sinine pakub kindlat pinda seismiseks. Klassikaline sinine, mis on tohutu ja piiritu taeva toon, julgustab meid mõtlemise laiendamiseks vaatama kaugemale; kutsub meid mõtlema sügavamalt, suurendama oma vaatenurka ja avab tee suhtluseks.

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga