Maailm

Aja jälgimise tööriistad: Paymo ja Slim Timer

Tekkis vajadus aja üle arvet pidada (mille üle tänapäeval enam ei tule seda teha).

slim_timerEsialgu soovitati mul kasutada Slim Timer nimelist tööriista. Tegu siis peamiselt veebipõhise
ajakulu arvestava vahendiga, mis aga nagu nende kodulehel märgitud töötab browseritest ainult FireFox 1.5+, IE 6+ ja Safari’ga 🙁

Selline asi tekitab juba frustratsiooni, järgmise sammuna selgub, et projektide summaarum ajad on tundide täpsusega paigas 1,5 tundi on siis 1 tund ja 30 minutit, sellistest arvudest võib teinekord tekkida arusaamatusi.

Vaatamata mõningatele puudustele on tegu üsna korraliku teenusega, olemas võimalus kasutada programmi windows system try’l. Viimast võimaldab siis iseseisev Bubbles programmijupike, lisaks võimaldab see programmihaldur käivitada selliseid veebipõhiseid aplikatsioone otse desktopilt nagu Google Calender, Flick.

Samas jäi nende mõningate mulle paistnud puuduste tõttu Slim Timer’i kasutamine lühikeseks ning nii mõnigi väga hea lahendus võis märkamata jääda.

paymoTeine vahend aja mõõtmiseks oli Paymo. Kodulehelt võib välja lugeda, et programm töötab platvormist ja browserist sõltumata (Windows, Linux ja Mac). Desktopi lahendus siiski ainult neist kahest os’ist Windowsisle ja Macile. Ajaarvestus minuti täpsusega ning siit ka põhjus selle edasiseks kasutamiseks. Mugavus ennekõike 🙂

paymo_people

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga