Apple Special Event - WWDS 2017

Apple Special Event – WWDS 2017

MacOS

Uus versioon kannab nimetust MacOS High Sierra. Täieduse saab Safari  ning sellest saab kõige kiireim veebibrowser. Blokeeritakse kõigi videofailide automaatkäivitus, et kasutajaid vähem segada ja neid ehmatada kõva heliga mis ühtäkki mängima hakkab ja muu sisu tarbimist segab ….
Uuenduse saab Photo rakendus, lisandub palju pilditöötlemisvõimalusi. Parem multimeedia koos Metal 2-ga ning VR toega.
Samuti seotud sellega riistvarauuendused. Uued iMac arvutid koos suurema jõudlusega. Eraldi tõstetake esile VR millel arvatakse olevat väga-väga suur tulevik. Koostöös mängulevitajate ja -arendajatega tulemas välja suured uuendused mis seotud VR-ga.

MacBook Pro uued versioonid.
Välja kuulutatakse iMac Pro – tegemist kõige võimsama Mac-iga mis kunagi tehtud. 8, 10 ja 18 tuumalised Inteli Xeon protsessorid. Radeon Vega graafikakaardid.

iMac Pro teaser video:

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga