Head vanad lääne filmid, 1. osa

Aeg läheb ruttu ning paljudest filmidest saab klassika – seekord kokkvõte lääne, ennekõike Hollywoodi filmidest, kokkuvõtvalt võib neid nimetada: “Head vanad lääne filmid” või siis filmiklassika.

Meenutuseks ka Nõukogude aegsete filmide kokkuvõtted: Head vene filmid – nõukogude aegsed, Head vene filmid 2 – nõukogude aegsed ja Head vene filmid 3 – nõukogude aegsed

Head vanad lääne filmid

Sabrina (1954)

Sabrina
Romantiline komöödia
USA

Sabrina Fairchild (Audrey Hepburn) on noor tütarlaps kes elab koos Larrabee perekonnaga kus tema isa, Thomas Fairchild on autojuhiks. Kogu oma nooruspõlve on ta olnud armunud pere noorimasse pojasse David Larrabee-sse (William Holden), viimane on playboy kes olnud juba kolm korda abielus kuid Sabrinat pole ta kunagi tähele pannud.

Vaata filmi


Charade (1963)

Charade
Petturid/Šaraad
Romantiline põnevuskomöödia
USA

Viibides puhkusel Prantsuse Alpides räägib Regina “Reggie” Lampert (Audrey Hepburn), Ameerika välisriigis elav ja samaaegselt tõlgina töötav naine, oma sõbrale Sylvie’le, et ta on oma abikaasast Charlesist lahutamas. Ta kohtub ka Peter Joshua (Cary Grant) nimelise võluva ameeriklasega.

Naastes Pariisi avastab naine, et ta abikaasa on müünid tühjaks nende korteri, mees ise on aga tapetud.

Algab segane seiklus varastatud varanduse leidmiseks ning lõpuks selgub kes on hea ja kes paha.

Vaata filmi


Buccaneer’s Girl (1950)

Buccaneer’s Girl
Mereröövlite tüdruk
Romantiline seiklusfilm
USA

Deborah McCoy (Yvonne De Carlo) satub segadustesse sajandi New Orleansis piraatide ja intriigidega ning samal ajal areneb välja armulugu. Filmi atmosfäär on seikluslik ja romantiline, ning see kombineerib ajaloolisi elemente ja põnevikut.

Vaata filmi

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga