Hot.ee suletakse augustis

Hot.ee suletakse augustis nii andis teada Telia oma Digitark.ee blogi vahendusel – Hot.ee sulgumise kuupäev lükkub edasi.

Mida see kõik tähendab?

Keskkonna praeguse kasutaja rollis olles tähendab, see seda, et kogu mailivahetus ja andmed tuleb kolida mujale – kas nö uuele hot.ee’le milleks võib lugeda online.ee. Seda hoiab käigus ja arendab niisamuti Telia (endine Elion/EMT). Või siis mõnda alternatiivsesse keskkonda.

Miks see hea on?

Hot.ee on tehnoloogilises vaates juba iganenud:

  • Puudub korralik mobiili väljund, ei käitu veeb kohanduvana ja puudub eraldi app
  • Ei luba kasutada kirjade (uudiskirjade) koostamiseks kõiki uusi tehnilisi lahendusi
  • Seab ette mitmeid piiravaid nõudeid – kirja laius sai maksimaalselt olla 570px ilma, et tekkiks vajadus kirja horisontaalselt kerida.

Uudiskirjade koostamise ja loomise viimaste visuaalsete ja tehniliste vooludega kursis olles (WebShark – Uudiskirjad) tõden, et see on õige käik! 🙂

online-ee

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga