Jõulud ja Steam maas

Kuigi minu mänguri ajad jäävad vähemalt 5 – 6 aasta tagusesse aega siis vahel ikka kiikan mõnda uuemat ja paremat üllitist ning kes tänasel päeval ikka füüsilist plaati enam mängude installeerimiseks meediumina kasutab – ikka Steam ja enamus mänge ainult Steami olemasolul ja töökorral arvutisse paigaldatavad. Jookseb läbi selle süsteemi ka mängude statistika, uuendused ja uudised. Mis teha kui Steam on maas? Kurvastada ja edasi minna 🙂 Täna juhtus just selline päev olema. Siit ja sealt lugeda ja ka mailibox umbes Steami jõulupakkumistest mis siis saatuslikuks kogu “ökosüsteemile” sai … mis veel tõsised mängurid teevad kui minugi meelerahu see väike tagasilöök rikkus?

Update:

SteamStats veebiteenus mis olukorrast ülevaate annab mis seisus Steam ja selle rakendused.

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga