Juba homme see algab – Rally Estonia 2022

Seekordne rallisõprade suursündmus – Rally Estonia 2022 algab juba homme, 14. juulil. Ralli võitja selgub pühapäeval, 17. juulil. Tegu siis kolmandat aastat järjest autoralli WRC maailmameistrivõistluste etapiga.

Rallil sõidetakse 24 kiiruskatsel kilomeetreid 319.38. Võitjasoosikuid on mitmeid ning kindlasti üks suurimaid on kodumaal võistlev Ott Tänak (Hyundai). Kindlasti ei saa alahinnata ka MM-sarja liidri, Kalle Rovanperä võimalusi, tema kahjuks vähemalt paaril esimesel päeval räägib teepuhastamise rollis olek, samas on noor soomlane juba käesoleval hooajal tõestanud, et suudab ka esimesena rajale läinuna ralli lõpuks võidukas olla.

Ralli Service Park ja võistluskeskus asuvad Tartus, hooldupark on Eesti Rahva Muuseumi territooriumil ja poodium Tartu Raekoja platsil, viimane on tasuta ligipääsetav kõigile.

Foto: Hyundai Motorsport

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga