LoginWall WordPressi pahalane

Eksisteerib üks päris LoginWall nimeline WordPressi plugin ning üks “vale” LoginWall plugin. Päris pluginat eristab see, et kausta nimi on loginwall-for-wp-beta, mitte Login-wall-xxxxx (viimased sümbolid on täiesti suvalised).

Mis juhtub kodulehega kui antud plugin on installeeritud? Suure tõenäosusega tekitab antud plugin kahtlast liikumist veebisereris failidega ning korralikud veebiserveri teenuse pakkujad piiravad ligipääsu antud veebilehele – koduleht pannakse automaatselt parooli alla ning saadetakse e-kiri antud sündmuse kohta.

Koduleht ise võib näha välja sarnane:

Kuidas antud plugin installeeritakse WordPressi kodulehele? Mõne turvaaugu kaudu. Näiteks arvatakse ära kodulehe kasutajanimi ning parool.

Siin väike nimekiri toimingutest mida kodulehel tuleks teha, et see püsiks töökorras: WordPress ja turvalisus

Vajad abi oma WordPressi kodulehe taastamise või turvalisuste tõstmiseks? Vajad abi arendamisel WordPress-i platvormil? Koduleht, galerii, blogi, e-pood, maandumisleht jpm. WebShark aitab neil kõigil juhtudel.

login-wall

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga