Millal selgub parim Friendfeed desktopi klient?

Paari viimase päeva jooksul on kõik Friendfeed’i desktopi lahendused täiendust saanud. Praeguseks on juba kõik kolm vaatluse all olevat vahendit saanud lisaks ka Twitter’i toe.

Feedalizr uusim versioon 1.0.1 on võrreldes eelmise versiooniga, saanud twitide lisamise toe (uute postituste lisamine Twitter’isse), lugeda neid iseseisvalt see siiski neid veel ei suuda (läbi Friendfeed’i aga küll).

feedalizr_1.0.1

Twhirl uusim üllitis, versioon 0.8 suudab aga nüüd vastu võtta nii Friendfeed’i kui ka Twitter’i sõnumeid, samas korjab süsteem korduvad postitused välja (kui Twitter’i konto seotud Friendfeed’iga). Twittide saatmine oli võimaldatud juba ka varem. Lisatud on otsing ja kasutajate andmete vaatamine integreeritud, nüüd võimalik vaadata neid ka browserit avamata.

twhirl_0.8

Kõige viimasena tuli uuendusega välja Alert Thingy ning ka kõige suurema uuenduste pagasiga. Versioonis 1.3 võimalik vaadata nii Twitter’i kui ka Friendfeed postitusi (välditakse samuti korduvaid poste), integreeritud on Flickr (piltide lisamine), lisandunud uusi kujundusi ja integreeritud on ka TinyURL tugi.

alert_thingy_1.3

Mis järgmiseks?

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga