News.station.ee

news_stationRõõm tõdeda, et News.station (ja Blogs.station) näol on Eesti veebimaastikule tekkimas uus innovaatiline uudiseid ja blog’e jälgiv sait.

News.Station jälgib pidevalt Eesti online meediakanalites avaldatud uudiseid ning seob samasisulised uudised üheks tervikuks. Lahendusena tekib korrastatud ülevaade päevasündmustest ning aktuaalsetest teemadest. Kõik oluline on nähtav ühes vaates ning Sa ei pea kolama mööda erinevaid veebilehti.

Blogs.Station on blogosfääri jälgimissüsteem, mis koondab nii veebipäevikute kandeid kui ka muudatusi blogimaastikul tervikuna. Süsteem hoiab silma peal olemasolevatel blogidel, uutel alustajatel ning kasutajate aktiivsusel. Täna on jälgimisel rohkem kui 10,000 eesti veebipäevikut, mis on kordades enam kui ükski teine lahend.

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga