Online kasiinode võimalused

Kasiinode maailm on pika ja kireva ajalooga ning on vähe neid, kes sellest midagi kuulnud ei ole. Küll aga on viimaste aastakümnete kiire ja hüppeline tehnoloogia areng sealhulgas interneti kättesaadavaks muutumine endaga kaasa toonud suure arengu ka selles maailmas – nimelt on suuresti võimsust võtnud just online kasiinod ehk soomepäraselt netti casino. Online kasiinod on tuntud oma käepärasuse ja mugava eluviisiga sobitumise poolest, kuid mis seal veel erilist või head on?

Miks eelistavad paljud just online kasiinosid?

Online kasiinod on esiteks väga mugavad ja käepärased. Erinevalt tavalisest kasiinost kuhu sa ise kohale pead minema on online versioon alati sul kodus arvutis või telefonitsi taskus kaasas ja saad seal mängimist nautida iga kell kui tuju tuleb. Selleks pole vaja muud teha kui sobiv kasiino välja valida ja mängima hakata, lihtne! Seda enam, et veebis on lõpmatult palju infot ja hinnanguid erinevate online kasiinode ja nende mängude osas. See tähendab, et enne mängima asumist saad korraliku kodutöö ära teha ja täpsemalt uurida mis keskkond mida pakub ja selle põhjal juba enne esimest konto loomist täpselt välja selgitada ja välja valida, milline online kasiino on parim ja kõige sobivam just sinule.

Mida online kasiinodel veel lisaks pakkuda on?

Lisaks pakuvad online kasiinod tavaliste kasiinodega võrreldes märksa suuremat anonüümsust. Tavalise kasiino puhul on alati võimalus, et mõni tuttav või töökaaslane märkab sind sinna minemas või sealt tulemas kuid online versioonis ei saa keegi peale kasiino enda tuvastada, et sa seal käid või midagi teed kui sa ise seda infot ei jaga. See võimaldab muretult mängida ilma, et keegi teaks kus sa oled või mida sa teed.

Veel on online kasiinol märksa suurem mängude ja maksevõimaluste valik, kui tavalisel klassikalisel kasiinol. Tavalises kasiinos ei ole mõeldav, et ühel korrusel asuks tuhandeid ja tuhandeid erinevaid mänge – ruum seab lihtsalt omad piirid ja kõik ei mahu ära. Online kasiinos on aga ruumilises mõttes võimalused piiritud ja sealt võid vabalt leida tuhandeid erinevaid mänge mille seast valida. Sama lugu on ka makselahendustega – kui tavalises kasiinos on variandid piiratud siis online versioonis on virtuaalseid rahakotte ja krüptovalutasid jm lahendusi mille vahel valida tohutult palju, sa ei pea piirduma vaid kaardimaksega. See aga lisab paindlikust ja võimalusi, mille vahel valida ja muidugi tõstab see ka omakorda anonüümsust antud online kasiinos.

Kas online kasiinod on turvaline valik?

Turvalisus ja kindlustunne on väga olulised faktorid, eriti kui asi puudutab sinu andmeid ja raha. Seetõttu tekitab tihtipeale küsimusi ka see, et kas kirjus online maailmas asuvad kasiinod on ikka kindlas ja turvalised? Selles osas kindluse saamiseks tasub enne mängima asumist alati pisike kodutöö taustakontrolli näol ära teha, ehk tasub kasiino hinnanguid lugeda ja kindlasti ka kontrollida, kas antud keskkond kus mängida soovid on Eestis kenasti arvele võetud. Kõik Eestis registreeritud kasiinod leiad Maksu- ja Tolliameti lehelt. Kui sulle huvi pakkuv kasiino on sealt leitav siis on ta Eestis kenasti registreeritud, allub EMTA kontrollile ning tegemist on igati turvalise kohaga ehk võid seal julgelt ja muretult tegutseda.

Mille järgi üldse sobiv online kasiino keskkond valida?

Kuna valik ise on väga suur ja lai ning täieneb iga aastaga siis võivad paljud sattuda ka selle dilemma ette, et kust ma tean milline kasiino on mulle sobivaim ja kuidas seda valida? Selleks on parim soovitus teha korralik taustauuring ja kodutöö. Vali esmalt need aspektid, mis sind enim kõnetavad. Näiteks kas eelistad pigem mänguautomaatidega keerutada või hoopis spordile panustada? Ja kas sinu jaoks on olulised kindlad makselahendused või tead juba teatud mänge või tootjate toodangut kasiinolt oodata? Märgi endale üles kõik see, mida ühelt healt online kasiinolt kindlasti ootad ja asu otsingule. Internetist leiad hulgaliselt hinnanguid ja ülevaateid erinevatest kasiinodest ja nende keskkondadest, hakka seal välja noppima neid kohti, mis vastavad sinu kriteeriumitele. Kui valikusse jääb mitu siis on alati kõige mõistlikum võrrelda ka boonuseid, ehk see keskkond mis vastab kõigile sinu ootustele ja kriteeriumitele ning kus on ühtlasi ka parimad boonused on reeglina kõige mõistlikum valik alustuseks. Lisaks taustatööle tasub muidugi alati ka kasiino enda tingimuste ja reeglitega tutvuda, et midagi segaseks ei jääks ja et hilisemaid arusaamatusi vältida.

Kokkuvõttes on online kasiinod hasartmängude meka nagu ka tavalised klassikalised kasiinod kuid lihtsalt parema anonüümsusega ja suuremate valikute, võimaluste ja variantidega nii mobiilsuse kui ka mängude ja makselahenduste valikute osas.

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga