Rikastame veelgi Twitter’i külastamist

Kunagi sai juba postituses “Twitter ees ja Twitter taga” väike ülevaade toodud mõnedest Twitter’it toetavatest teenustest/saitidest, kuid et sellest juba nii mõnigi aeg möödunud ja palju uusi huvitavaid lahendusi valminud siis võib “esitluslina” tõmmata uuelt valikult.

Alustuseks üks tagipilv: Tweet Clouds, sisestades kasutajanime, genereeritakse valitud seadete põhjal tagipilv: näide. Kohe näha mis keelele ja mis meelel.

Tweetclouds

trackthisTrackThis on mõnus ja ülevaatlik teenus kõigile “pakisõpradele”. Tellides paki FedEx, UPS, USPS või DHL abil saate te omale ühe numbrikombinatsiooni mille abil on võimalik jälgida (trackida) paki liikumist ja nüüd on võimalik saada teated paki saabumisest uude punkti twittidena. Nii ei peab avama uusi tüütuid aknaid ja Twitter’ist väljumata saab kõik toimetused imelihtsalt tehtud. Peab jälle midagi väljamaalt tellima ja ära katsetama ruttu 🙂

Sellele ei saanud veel pihta Roll.The.Dice

twistoritwistori annab väikese ülevaate tegevustest: mina armastan (i love), mina vihkan (i hate), mina mõtlen (i think), mina usun (i believe), mina tunnen (i feel), mina soovin (i wish). Järgmisi väljendeid sisaldavatest uutest twittidest luuakse nimekiri. Kohe näha keda keegi armastab ja kes keda vihkab. Teenuse kirjelduses juba välja toodud, et lahenduse loomiseks inspiratsiooni saadud We Feel Fine nimelisest bloge jälgivast “tunnetepuust”, lihtsalt visuaalselt asi erinevalt lahendatud ja kuvatud. Teine “isa” paistab olevat twitti-otsingumootor Summize. Tänasest valikust kindlasti kujunduselt kõigist teistest peajagu üle ja kutsub seepärast teinekordki kasutama. Kindlasti lisab mõnusat dünaamilisust asjasse juurde väike ajaxi show.

TwitterSnooze

twittersnooze

TwitterGram

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga