Rulluiskude hooldus

Järgmine tekst siis ABEC rulluisuklubi kodulehel:

Alusta kevadet korrastatud ja kergelt veerevatel rulluiskudel!

Kui sinu rulluiskude rattad on veidi vildakaks kulunud ja laagrid vajavad puhastamist ning õlitamist, siis too oma rulluisud hooldada, et nautida kerget, kiiret ja stabiilsemat rullisõitu!

Kui oled oma uiskudega vihma või märja kätte jäänud, siis tea, et sinu rulluiskude laagrite parimad päevad on möödas:( Sellegi poolest pole mõtet laagreid minema visata kui need saab puhastada ja uuesti õlitada. Teeninguteks ja võimalikeks märgade ilmadega sõitudeks aga saad neid ju edaspidi kasutada küll. Teisalt kuivatavad laagreid tolmused tänavad, mis on meil tavaline sõidukeskond. Õli ja määre seovad tolmu ning laagrid muutuvad kuivaks ja raskelt veerevaks, mille tulemusena on sõita raskem ja laagrid kuluvad oluliselt kiiremini.

Rulluiskude hooldus sisaldab:

* uisusaapa ja raami välise puhastuse
* laagrite pesu, kuivatuse suruõhuga ja õlitamise
* rataste ringitõstmise või vahetuse

Teenuse hind sõltub pisut sinu rullide laagrite tüübist, kuna töö keerukus ja ajakulu on erinev:

* Kinnised geelil laagrid – 300 eek ( laagrid tuleb avada ja kuivanud määre välja leotada! )
* avatud ( ühelt poolt avatud ) õlitatud laagrid – 250 eek
* arvestama peab võimalusega, et odavama klassi uiskudel pole võimalik laagreid puhastamiseks avada ja sel juhul tuleb osta uued laagrid.

Uisud kätte järgmisel päeval!

Täpsem info: Jaanus Ritson tel. 555 12 999 / jaanus.ritson@mail.ee

Soovijatel palun uisud tuua Surfhouse kauplusesse Tallinnas Pronksi 7, tööpäeviti 10.00 – 19.00 (http://www.surfhouse.ee/?id=69177)

Enda uisud juba Surfhouse’i viidud 🙂

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga