SUSE 10.1 Alfa 4

SUSE Linuxi neljas ja ühtlasi viimane alfa versioon on välja lastud. Alfa versioon tähendab siis lühidalt, et tegu ei ole veel lõplikult töövalmis projektiga. Mõeldud on ta süsteemide arendajatele ja testijatele. Kuigi on oodatud ka asjast huvitatud oma arvamust avaldama. Peamisteks uuendusteks võrreldes alfa 3-ga on kõigi kasutusel olevate paketide uuendamine, mis seda vajasid, uuendatud on Bashi versioonini 3.1, Kernelina kasutatakse 2.6.15 rc5-te, KDE on uuendatud KDE 3.5 viimase versioonini ja Gnome 2.12.2-ni. X.org on 6.9 rc3. Lähemalt sisse viidud muudatustest võite lugeda muudatuste teatest. Lähemalt võite lugeda ja ka lingid alla laadimiseks leiate DistroWatchi lehelt.

Allikas: Pingviini Web

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga