The FWA

fwaFavourite Website Awards veebisaitide auhindamise plats, igal päeval valitakse uute ja trendikate kodulehtede seast parim, enamasti on parimate positsioonidega saidid mõne teenuse, toote erileht, selgelt niÅ¡isaitide loojatele suunatud lahendus.

Oleks ka meil maarjamaal sellist asja vaja vastukaaluks reklaamiinimeste “Kuldsete Munade” jagamisele, see oleks võibolla esimene samm selle suunas. Kus veebigurud saaksid üksteisest mõõtu võtta ja muljeid vahetada ,otse kuldse sära ja aupaiste saatel 🙂

Pixel on seni üritanud kuidagi seda suunda täita, kuid edutult, uute tööde esitlemisest, parimate esiletõstimisest on saanud rohkem sõimu ja solvangu mülgas.

fwa_elegance

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga