Twitter ees ja Twitter taga

Jätkame juba alustatud Twitter’i teemat (kõik mis alustatud tuleb ju lõpetada :)).
Mis võiks veelgi rikastada Twitter’i kasutamise kogemust? Avastame mikroblogimist.

tweetburner_logoTweetburner, kui kõik vähegi keerukama ülesehitusega lingid töödeldakse vaikimisi TinyURL linkideks, siis nüüd on need võimalus samuti lühemaks ja mugavamaks muuta ja samas ka neid hiljem jälgida (trackida). Kasutamiseks pole vaja mingit tobedat registreerimist, lingi genereerimiseks pole isegi vaja mitte logida, viimast vaja teha ainult siis kui soov linkide üle täpsemat arvet pidada.

tweetlater_logoTweetLater võib sulle olla abimeheks kui sa ei saa arvuti juures olla ning tead, et pead just sellel ajal mõne postituse lendu laskma. Selleks tuleb sul lihtsalt määrata aeg millal mingi kindel tweet teele läheb ja nende arv pole piiratud.

twittearth_logoTwittEarth hoiab silma peal kõigil uutel tweetidel üle maailma ja näitab neid siis vastavalt nende väljasaadetud asukohale (postid mis saadetud siis läbi TwittEarth’i ja kus märgitud oma asukoht).

twittearth

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga