Twitter – mikroblogimise populaarsuse põhjustest

Mõned päevad tagasi sai arutletud selle üle miks inimesed järjest enam ja enam Twitter’is blogivad? Küsimus jäigi õhku.
Need mõned päevad aga on andnud aega mõtlemiseks ja nüüd ma juba arvan kindlalt teadvat miks see nii on.
Tänapäeva järjest kiirenevas elutempos jääb inimestel järjest vähem aega samale tegevustele keskenduda. Tavablogis kirjutades kulub postituse teksti koostamiseks/kribamiseks üpris pikk aeg (võrreldes Twitter’i minipostiga küll üüratu aeg). Twitter’is saab, aga ka kõik uitmõtted paari lausega kirja panna ja valmis.
Oma blogis viitab Oliver sisemise võitluse tekkimisele ajakasutuse pärast: Microblogging. Hea näide kiirest elutempost.
Ãœks põhjustest kindlasti ka see, et läbi Twitter’i on hea mugav jälgida enda lemmikuid mikroblogijaid, uued postitused läbi veebi või desktopi kliendi kiiresti nähtavad. Ãœhtne süsteem ning puudub vajadus mööda netti ringi tuulata bloge otsides ja leides 🙂

Lisaks ei saa mainimata jätta, et ka kõige suuremad Twitter’i skeptikud ei saa oma “täisblogi” kirjutada, mainimata selle nime: Twitter muusikale.

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga