Üks uus kasulik teenus kirja ja paki saatjatele

Mis on tavaliselt see kõige põletavam küsimus kirja või paki saatmisel läbi postiteenuse? Peale aadressi, ümbriku suuruse, karbi suuruse ja margi valiku ümbrikul? Õige vastus on postiindeks, seda niisama välja ei nuputa, sest need kõik on kindlaks määranud Eesti riiklik postiettevõte Omniva. Igale piirkonnale vastab teatud numbrikombinatsioon. Väiksemates kohtades on terved vallad ühe numbri all ning suuremates linnades on pea igal tänaval oma.

Kuidas siis leida? Kõige lihtsam on seda teha uue, värske teenuse abil: postiindeksid ja sihtnumbrid, sealt saab nii otsides kui ka kataloogist sirvides sobivat aadressi välja filtreerides õige numbri kätte.

See on üks järjekordne uus lahendus mis aastate jooksul valmis saanud, vaata ülejäänud projekte siit: Projektid.

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga