Maailm

Uputus Siberis

Uputus Siberis – aga mitte ainult vesi ei uputa vaid ka mustus ja autod. Venemaa on suur ja lai ning selle tohututest avarustest võib leida igasugu veidrusi, vähemalt meie jaoks harjumatut. Nii on ka tavaline, et siberi suurlinnades mis ka Eesti mastaabis suured linnad, miljonilinnad nagu Ekaterinburg, Tšeljabinsk, Krasnojarsk, Omsk jm. muutub tänavapilt kevaditi juskui veneetsiaks, suur vee rohkus, sellele lisanduvad loendamatud augud teedes ning koos sellega teepervedel seisvad riknenud vedrustusega autode armee.

Lisaks on linnaelanikud rahulolematud mustusega mis lume alt koos lumesulamisveega on tänavatel vedelal kujul ilumeelt rikkuma asunud ja jalakäijate liikumist takistama.

Meil õnneks on Eestis sellel aastal suure veega hästi läinud seni või siis täpsemalt selle puudumisega ja ka augid teedes ei ole nii tohutu suured. Siit ka veendumus, et tuleb rohkem osata hinnata seda mis on ja mis on saavutatud – tuleb lihtsalt silmad avada ja näha. Silmaklappidega ringi joostes tundub kõik olemasolev nii paha ja halb. Loomulikult ei tohi me oma ühiskonnas toimuvaga täielikult rahul olla, tuleb ikka edasi rühkida ja paremaks saada, nii ise kui ka teised – üheskoos!

Allpool olev video on tehtud Omskis

Uputus Siberis - uppuv Omsk
Uputus Siberis – Uppuv omsk, foto Омск здесь

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga