Uus Blogger tulemas

Aasta alguses sai siin blogis mainitud Google blogiplatvormi Blogger uuendustest: Google Blogger on uuendust saamas. Nüüd lõpuks on ka Google pooolne ametlik info selle kohta avaldatud ning uut infot lisandunud: A better Blogger experience on the web.

Suurim mainitud uuendus kogu protsessi juures on see, et nüüd on kogu administreerimispaneel responsiv (kohanduv) ning kasutab Google Material Design kujundusraamistiku.

Vahepealse ajaga on ka kõik ülejäänud vaated uude kujundusvõtmesse “keeratud.”

Välja on käidud nüüd ka ajalised piirid millal kogu platvorm uuendatud saab ning kõigile vaikimisi kasutamiseks määratakse. Selleks perioodiks on juuni lõpp, kuid esialgu säilib kõigile võimalus soovi korral tagasi keerata vanale versioonile oma bloggeri platvormil blog.

Uuenenud postituste list ning kõrvale ka vana:

 

Ning uuenenud postituse lisamise/muutmise vaade:

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga