WIC 2008 eelseid noppeid

Rulluisutamise Maailma karika etappidel on sellel aastal startimas vähemalt viis eestlast:
Team Nordic Fox ridades astuvad võitlustulle Eerik Idarand ja Danila Ruusu ning räägitud on veel ka Albe Team ESTONIA liitumisest WIC sarjaga kus peaksid sõitma Kert Kespaik, Jaanus Ritson, Mart Markus ja Lauri Koort (Keskpaik, Ritson ja Ruusu võistlesid mõnel etapil ka eelmisel aastal)

Team Nordic Fox siis Eesti ja Soome ühistiim, viimati lisandus nimekirja ka veel argentiinlane Guillermo Trinaroli, muutes meeskonna veelgi rahvusvahelisemaks. Lisaks on seal ka eepool mainitud soomlased Teemu Ylänen ja Jani Suihkonen, viimane käinud näiteks võistlemas ka Eestis (Tartu Rulluisumaraton 2007).

nordic_fox

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga