WIC 2008: Rennes’i tulemused, pildid

Rulluisu Maailma Karika etapp toimus sedapuhku Prantsusmaal Rennes’is. Ühtlasi oli tegu ka Prantsusmaa Karika etapiga.

Seekordne eestlaste üldarv stardis jäi seekord natuke väiksemaks, sest Team Nordic Fox liikmetest jäid finantsprobleemide tõttu eemale nii eestlased kui ka soomlased, meeskonna lippu hoidis aga ka seekord kõrgel Guillermo Trinaroli kes platseerus 25. kohale.

Paremini läks seekord Team Estonia liikmetel, Kert Kespaik lõpetas 67.-ndana (hooaja parim koht 55. – Sursee‘s). Paranesid ka teiste kohad, Mart Markus oli 95., Jaanus Ritson 96. ja Lauri Koort 98.

Etapivõit läks seekord Diego Rosero’le (Kolumbia, Rollerblade MPC World Team), järgnesid Jose Alexander Bastidas (Venetsueela, Bont Bacata) ja Nelson Garzon (Kolumbia, Matter Inline Center World).

Sarja üldliidriks kerkis samuti Rosero 295 punktiga, teine on üldarvestuses Luca Saggiorato 288 punktiga (Itaalia, Rollerblade MPC World Team) ning kolmas Yann Guyader 285 punktiga (Prantsusmaa, Powerslide Alesi World).

Naistest oli parim Cecilia Baena (Kolumbia, Bont Wheels), Nicole Begg (Uus-Meremaa, Bont Wheels) oli teine ja Melissa Bonnet (Argentiina, World Inlinecenter-Matter) kolmas.

Tulemused:
mehed
naised

Pildid:
Rennes sur roulettes 2008 (omad peaksite ka pildilt leidma: Kert, Lauri ja Mart ning Jaanus)

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga