WIC 2008: Sursee tulemused

Lõppenud nädalavahetusel võtsid maailma parimad kiiruisutajad (rulluiskudel) mõõtu Maailma Karika etapil Sursee’s. Kohal polnud eelmise etapi võitjat Joey Mantia’t ja nii ei saanud ta oma esikohta kaitsa ja sõiduvõidu võttis hoopis Yann Guyader tiim Powerslide Alessi World’ist. Esines ka tõsiseid kukkumisi, nimekamatest tegelastest kukkus naiste sõidus Nicole Begg jmt, eestlastest pani “käpa” maha Danila Ruusu.

Eesti sõidumeestest platseerus Kert Keskpaik 55. ja Danila Ruusu 91. kohale. Team Nordic Fox liikmetest lõpetas kõrgeimal kohal argentiinlane Guillermo Trinaroli kes võitles välja 17. koha, soomlased Jani Suikkonen ja Teemu Ylänen lõpetasid vastavalt 72. ja 97. kohal.

Hulljulgetele tänavavallutajatest rulluisusõpradele niipalju õpetuseks, et kandke kiivrit! Alati ei aita muidugi ka see ja kukuvad ka profid: nagu juhtus Nicole Begg’iga kes kukkus õnnetult puruks oma lõualuu (ning peab nüüd läbi ajama püreega) – Roller Girl: Nicole Begg – I’m Surviving)

WIC 2008: Sursee tulemused:

Sursee 2008

Sursee 2008 rada

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga