WIC 2008: Wolvega tulemused, pildid, videod

Sellel korral sõideti rulluisu Maailma Karika etapp Hollandis Wolvegas. Kohal oli ka Team Estonia täies kooseisus (esmakordselt sellel aastal), tulemused polnud aga kindlasti nii head kui loodeti, Kert Kespaik kes ka ainsana eelmistel etapidel kohal käinud ja mahtunud 60 parema sekka pidi seekord leppima 81. kohaga, 120. kohal lõpetas Jaanus Ritson, Lauri Koort ja Mart Markus lõpetasid vastavalt 125. ja 128. kohal. Team Nordic Fox esindajaid oli seekord ainult 3. Parim oli Guillermo Trinaroli, kes tegi sellel hooajal parima esinemise, lõpetades sõidu 15. kohal (parim enne 16. koht), Jani Suihkonen lõpetas kohe Kert Kespaiga järel 83. real. Danila Ruusu resultaadiks 94. koht.

Sõidu võidu võttis Antonio Ruales Ceron, olles finišiheitluses üle Ingmar Berga’st ja Reyon Kay’st.

Tulemused:
mehed ja naised

Pildid:
2008-05-18 Wolvega WIC

Videod:
Meeste finiš:

Naiste finiš:

Autor

Silver

HTML/CSS spetsialist, PHP/MySQL & JavaScripti taltsutaja. Wordpressi ekspert - Wordpressi kodulehe tegemine, hooldus, taastamine, turvalahendused, SEO, themed ja pluginad. Magento entusiast. Veebifirma UusWeb.ee eestvedaja. Blogija aastast 2005.

Kiirrulluisutamise (Inline speed skating) sõltlane, jooksudistantside läbija ja (maantee-) rattasõidu harrastaja Sporditarvete e-poe Spordihai.ee taganttõukaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga